2015 Pruverij Westerveld 150x150

Dit jaar organiseren wij in opdracht van de gemeente Westerveld een grote waarderingsactie voor vrijwilligers van de gemeente Westerveld.

De laatste keer waardering voor de vrijwilligers van Westerveld was in de vorm van een gratis uitvoering van het openlucht theater Shakespeare in Diever. Dit was een groot succes, bijna 1200 vrijwilligers maakten gebruik van dit aanbod.

Vrijwilligers in het zonnetje zetten tijdens “De Pruverij van Westerveld”

Op vrijdag 19 juni 2015 van 16.00 tot 20.00 uur bieden wij alle vrijwilligers in de gemeente Westerveld als dank en waardering een fantastisch culinair evenement aan in de Veldkei in Havelte: “De Pruverij Westerveld”.

Tijdens het evenement kan er geproefd worden van een grote diversiteit aan culinaire producten uit de gemeente Westerveld.

Daarnaast kunnen zij genieten van streekkunst met een doorlopend programma van muziek en klein theater uit de regio; accordeonist Roelof Pieters, zanger Berjan de Ruiter, goochelaar en entertainer Vince van Leth (De Vermakelaar) en nog veel meer. Tevens zal er een beweegmarkt met workshops aangeboden worden.

Wij vragen u om uw vrijwilligers op de hoogte te stellen van ons aanbod zodat zij zich aan kunnen melden voor de “Pruverij”

Hoe gaat het aanmelden in zijn werk?

Aanmelden kan via deze link of kijk op de website www.welzijnmw.nl/pruverij

Een paar weken voor het evenement ontvangt de vrijwilliger een ontvangstbevestiging per e-mail (opgegeven op het aanmeldingsformulier).
Dit is uw toegangsbewijs en deze neemt u mee naar de Pruverij.

Graag ontvangen wij van u de aanmeldingen voor de “Pruverij” zo snel mogelijk.Uiterlijke aanmelding voor 5 juni 2015
In de bijlage vindt u meer informatie over het evenement.

Volg ons ook op facebook en ontdek allemaal leuk nieuws over vrijwilligerswerk en de Pruverij… klik hier

Voor vragen mailen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 101 99 181

Met vriendelijke groet,

Lianne Dolstra-Vos

www.welzijnmw.nl

N.B. We proberen de Pruverij bij zo veel mogelijk vrijwilligersorganisaties onder de aandacht te brengen, mocht u vrijwilligers (organisaties) kennen uit Westerveld die deze mail niet gekregen hebben, kunt u deze ook doorsturen. Alle vrijwilligers van de gemeente Westerveld zijn welkom.

 

Informatie waarderingsactie vrijwilligers Gemeente Westerveld

  1. De vrijwilligers dienen zich aan te melden via de website of onderstaande mailadres.
  2. Het aanmelden gaat op de website via een online aanmeldformulier. Kijk op www.welzijnmw.nl/pruverij
  3. De bevestiging mail wordt meteen verstuurd naar het mailadres vermeld op het aanmeldformulier.
  4. Een paar weken voor het evenement ontvangt de vrijwilliger een ontvangstbevestiging per e-mail ( opgegeven op het aanmeldingsformulier). Dit is uw toegangsbewijs en deze neemt u mee naar de Pruverij.
  5. Alle vrijwilligers van Westerveld krijgen één toegangsbewijs voor de Pruverij aangeboden.
  6. Het bezoek aan de Pruverij Westerveld is voorbehouden aan mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Westerveld, dus niet voor partners.
  7. Indien de partner ook ingeschreven staat bij een vrijwilligersorganisatie dan aanmelden bij de eigen organisatie.
  8. Voor verenigingen: vrijwilligers zijn leden die zich inzetten voor uw organisatie buiten de beoefening van hun sport of hobby. Zoals bijvoorbeeld bestuursleden, activiteitencommissies of werkgroepen
  9. Het contactadres voor deze actie is het Servicepunt Vrijwilligerswerk WMW Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Lianne Dolstra-Vos 06- 101 99 181
  10. Vol = Vol, dit is een eenmalige actie. Er zijn 1000 plaatsen beschikbaar.